• Pokyny k obnovenému vyučovaniu od 12. 4. 2021

          • Od pondelka 12. 4. 2021 bude obnovené vyučovanie v škole pre všetkých žiakov.

            Podmienkou nástupu žiaka do školy je pretestovanie jedného zákonného zástupcu, s ktorým dieťa žije v spoločnej domácnosti (uznesenie vlády č. 160/2021 zo 17. 3. 2021).  Povinnosť preukázania negatívneho výsledku testu sa nevzťahuje na osoby, ktoré majú výnimku z testovania.  V prípade, že dieťa nenenastúpi, rodič je povinný so školou naďalej komunikovať a zabezpečovať vzdelávanie svojmu dieťaťu. Ak tak neurobí, škola bude túto skutočnosť považovať za zanedábavenie povinnej školskej dochádzky.

            V prevádzke bude aj ŠKD v čase do 15.45hod. Pre žiakov bude zabezpečené stravovanie. Vyučovanie bude podľa riadneho rozvrhu.

            Je potrebné vypísanie a odovzdanie čestného vyhlásenia o bezinfekčnosti, ktoré  môžete priamo vypísať pri vchode do budovy školy.

            Spomínané tlačivá budú pripravené v piatok 9.4. 2021 v škole. Ak niektorý rodič má záujem, môže si ho prísť vyzdvihnúť.

            Testovanie bude mesto Nové Mesto nad Váhom realizovať v sobotu 10. 4. 2021 v čase od 7.00 do 19.45 hod.

          • Vzdelávanie po veľkonočných prázdninách

          • Krízový štáb mesta Nové Mesto nad Váhom rozhodol, že sa v školách  v termíne 7. 4. 2021 - 9. 4. 2021 naďalej prerušuje prezenčné vzdelávanie vo všetkých ročníkoch. Vzdelávanie počas týchto troch dní bude po dohode so zriiaďovateľom OU Trenčín prebiehať dištančným spôsobom.

            Prezenčné vzdelávanie vrátane prevádzky ŠKD a ŠJ sa obnovuje od pondelka 12. 4. 2021 v súlade s uznesením vlády SR č. 160 a príslušnými vyhláškami ÚVZ SR a rozhodnutím ministra školstva.  Obnovenie prezenčného vyučovania pre žiakov sa bude riadiť manuálom "Návrat do škôl 2021" a ďalšími usmerneniami MŠVVaŠ SR a ÚVZ SR. Podmienkou nástupu žiaka do školy bude pretestovanie jedného zákonného zástupcu s ktorým dieťa žije v spoločnej domácnosti. Povinnosť preukázania negatívneho výsledku testu sa nevzťahuje na osoby, ktoré majú výnimku z testovania.

          • Informácia o vzdelávaní od 29.3. 2021

          • Na základe rozhodnutia RÚVZ v Trenčíne (vestník vlády č. 49/2021, vyhláška č. 121, § 1), ktoré nadobudlo účinnosť od 22. 3. 2021 pre okres Nové Mesto nad Váhom a zostáva naďalej v platnosti, bude vzdelávanie žiakov naďalej pokračovať dištančným spôsobom vo všetkých ročníkoch podľa upraveného rozvrhu.

            V dňoch 1. 4. 2021 - 6. 4. 2021 majú žiaci veľkonočné prázdniny. Prosíme rodičov a žiakov, aby sledovali webovú stránku školy, z dôvodu možného obnoveného prezenčného vyučovania na škole po veľkonočných prázdninách. Všetky aktuálne informácie budeme operatívne zverejňovať na webovej stránke školy.

            Ďakujeme za pochopenie.

          • Informácie o vzdelávaní od 22. 3. 2021

          • Na základe rozhodnutia RÚVZ v Trenčíne (vestník vlády č. 49/2021, vyhláška č. 121, § 1), ktoré nadobúda účinnosť 22. 3. 2021, pre okres Nové Mesto nad Váhom sa prezenčné vzdelávanie žiakov špeciálnych  základných škôl a praktických škôl nepovoľuje ani od 22. 3. 2021. Vzdelávanie žiakov bude aj naďalej pokračovať dištančným spôsobom vo všetkých ročníkoch podľa upraveného rozvrhu.

          • Informácie o vzdelávaní od 15. 3. 2021

          • Vzhľadom na rozhodnutie RÚVZ v Trenčíne (vestník vlády č. 41/2021, vyhláška č. 102, § 1), ktoré zostáva platné aj od 15. 3. 2021 pre okres Nové Mesto nad Váhom, sa prezenčné vzdelávanie žiakov špeciálnych  základných škôl a praktických škôl nepovoľuje. Vzdelávanie žiakov bude aj naďalej pokračovať dištančným spôsobom vo všetkých ročníkoch.

          • Informácie o vzdelávaní od 8.3. 2021

          • Na základe vyhlášky vydanej RÚVZ v Trenčíne, vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu v okrese Nové Mesto nad Váhom sa prezenčné vzdelávanie žiakov špeciálnych základných škôl a praktických škôl v týždni od 8. 3. 2021 zakazuje. Vzdelávanie všetkých žiakov školy pokračuje dištančnou formou v zmysle pokynov MŠVVaŠ SR a školy podľa aktuálneho rozvrhu. 

          • Informácia o vzdelávaní od 1. 3. 2021

          • Na základe odporúčania krízového štábu mesta a vyhlášky vydanej RÚVZ v Trenčíne, vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu v okrese Nové Mesto nad Váhom sa prezenčné vzdelávanie žiakov špeciálnych základných škôl a praktických škôl v týždni od 1. 3. 2021 nepovoľuje. Vzdelávanie všetkých žiakov školy pokračuje dištančnou formou v zmysle pokynov MŠVVaŠ SR a školy podľa aktuálneho rozvrhu. 

        • Jarné prázdniny
          • Jarné prázdniny

          • Jarné prázdniny sú v termíne od 15. 2. 2021 do 19. 2. 2021.

            Aj keď to síce vonku na jar nevyzerá, prajeme všetkým veľa pekných chvíľ plných slniečka, oddychu a pohody. :-)

          • Pokračujeme v dištančnom vzdelávaní

          • Na základe rozhodnutia MŠ VVaŠ SR Branislava Gröhlinga aj v týždni od 1. 2. 2021 do 5. 2. 2021 budú všetci žiaci pokračovať v dištančnej forme vyučovania z dôvodu pandémie COVID-19.

            Domáce úlohy budú žiakom zadávané elektronicky. Triedni učitelia vás budú aj naďalej kontaktovať. Kontakty na triednych učiteľov nájdete aj tu, na webovej stránke školy - https://spojenaskola-nmnv.edupage.org/a/kontakt-na-pedagogov. V prípade potreby ich neváhajte kontaktovať.

            Tiež sledujte webovú stránku školy, kde vás o všetkom budeme informovať.

            Dúfame, že aj napriek nie príjemnej súčasnej situácii, si nájdete s deťmi veľa krásnych chvíľ a spoločne toto obdobie zvládneme a čoskoro sa uvidíme. 

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje