• Novinka v našej škole

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Telesná výchova.

            Po uvoľnení protipandemických opatrení prichádzame s novinkou v našej škole. Za prísneho dodržiavania protipandemických a hygienických opatrení ponúkame našim žiakom individuálnu liečebnú telesnú výchovu s certifikovaným masérom

          • 2% dane

          • Vážení rodičia, priatelia školy,

            pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces na škole darovaním 2% z dane!

            Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Občianske združenie. Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech detí, ktoré navštevujú Spojenú školu. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

            Finančné prostriedky budú použité na:

            • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole
            • skvalitnenie vybavenia školy
            • organizovanie aktivít pre žiakov Spojenej školy

            Vaše 2% majú pre nás veľký zmysel. Aj zdanlivo malá čiastka je pre nás dôležitá. Získané finančné zdroje nám umožnia naplniť vo väčšom rozsahu poslanie, ktoré  realizujeme.

            Využite aj tento rok možnosť rozhodnúť o použití 2% svojich daní.  Budeme radi, ak sa rozhodnete práve pre naše občianske združenie a podporíte aktivity pre deti s mentálnym postihnutím.

            ÚDAJE O PRIJÍMATEĽOVI:

            Obchodné meno alebo názov: OZ Slniečko pri Spojenej škole Nové Mesto nad Váhom

            Sídlo: Ul. J. Kollára 336/3, 91501 Nové Mesto nad Váhom

            Právna forma: Občianske združenie

            IČO: 42272815

            Číslo IBAN: SK3075000000004014902062/7500 (Československá obchodná banka)

            (č. účtu: 4014902062/7500)

            Ďakujeme

            Tlačivá na stiahnutie:

            vyhlasenie.pdf

            potvrdenie.pdf


          • DOMČEK PRE NOVOMESTSKÝCH CHROBÁČIKOV

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album DOMČEK PRE NOVOMESTSKÝCH CHROBÁČIKOV.

            Aj naša škola sa pri príležitosti Dňa Zeme stala súčasťou projektu Domčeky pre chrobáčiky. Vďaka OZ NMnV a jeho projektovej manažérke Ing. Kataríne Chlebíkovej sa jeden z 15 domčekov pre novomestských chrobáčikov nachádza aj v areáli školského dvora našej školy. Spolu s domčekom bola osadená aj edukačná tabuľa, ktorá deťom poskytuje informácie o lienke sedembodkovej, motýľoch, včele samotárskej či o samotnom domčeku pre chrobáčikov. Prostredníctvom domčeka deti budú sledovať veľmi užitočné chrobáčiky, ktoré v ňom nájdu úkryt a miesto k prezimovaniu. 

            Domčeky pre chrobáčiky je EKO - edukačný projekt pre deti, zameraný na dôležitosť ochrany hmyzu. Hmyz poskytuje ekosystému veľa výhod prostredníctvom opeľovania, výživného cyklu a tiež ako zdroj potravy pre vtáky. Domčeky pre hmyz sú považované za čiastočné riešenie upadajúceho počtu prospešného hmyzu v mestskom prostredí v dôsledku straty biotopov, znečistenia a používania pesticídov. 

            ĎAKUJEME

          • Pokyny k obnovenému vyučovaniu od 12. 4. 2021

          • Od pondelka 12. 4. 2021 bude obnovené vyučovanie v škole pre všetkých žiakov.

            Podmienkou nástupu žiaka do školy je pretestovanie jedného zákonného zástupcu, s ktorým dieťa žije v spoločnej domácnosti (uznesenie vlády č. 160/2021 zo 17. 3. 2021).  Povinnosť preukázania negatívneho výsledku testu sa nevzťahuje na osoby, ktoré majú výnimku z testovania.  V prípade, že dieťa nenenastúpi, rodič je povinný so školou naďalej komunikovať a zabezpečovať vzdelávanie svojmu dieťaťu. Ak tak neurobí, škola bude túto skutočnosť považovať za zanedábavenie povinnej školskej dochádzky.

            V prevádzke bude aj ŠKD v čase do 15.45hod. Pre žiakov bude zabezpečené stravovanie. Vyučovanie bude podľa riadneho rozvrhu.

            Je potrebné vypísanie a odovzdanie čestného vyhlásenia o bezinfekčnosti, ktoré  môžete priamo vypísať pri vchode do budovy školy.

            Spomínané tlačivá budú pripravené v piatok 9.4. 2021 v škole. Ak niektorý rodič má záujem, môže si ho prísť vyzdvihnúť.

            Testovanie bude mesto Nové Mesto nad Váhom realizovať v sobotu 10. 4. 2021 v čase od 7.00 do 19.45 hod.

          • Vzdelávanie po veľkonočných prázdninách

          • Krízový štáb mesta Nové Mesto nad Váhom rozhodol, že sa v školách  v termíne 7. 4. 2021 - 9. 4. 2021 naďalej prerušuje prezenčné vzdelávanie vo všetkých ročníkoch. Vzdelávanie počas týchto troch dní bude po dohode so zriiaďovateľom OU Trenčín prebiehať dištančným spôsobom.

            Prezenčné vzdelávanie vrátane prevádzky ŠKD a ŠJ sa obnovuje od pondelka 12. 4. 2021 v súlade s uznesením vlády SR č. 160 a príslušnými vyhláškami ÚVZ SR a rozhodnutím ministra školstva.  Obnovenie prezenčného vyučovania pre žiakov sa bude riadiť manuálom "Návrat do škôl 2021" a ďalšími usmerneniami MŠVVaŠ SR a ÚVZ SR. Podmienkou nástupu žiaka do školy bude pretestovanie jedného zákonného zástupcu s ktorým dieťa žije v spoločnej domácnosti. Povinnosť preukázania negatívneho výsledku testu sa nevzťahuje na osoby, ktoré majú výnimku z testovania.

          • Informácia o vzdelávaní od 29.3. 2021

          • Na základe rozhodnutia RÚVZ v Trenčíne (vestník vlády č. 49/2021, vyhláška č. 121, § 1), ktoré nadobudlo účinnosť od 22. 3. 2021 pre okres Nové Mesto nad Váhom a zostáva naďalej v platnosti, bude vzdelávanie žiakov naďalej pokračovať dištančným spôsobom vo všetkých ročníkoch podľa upraveného rozvrhu.

            V dňoch 1. 4. 2021 - 6. 4. 2021 majú žiaci veľkonočné prázdniny. Prosíme rodičov a žiakov, aby sledovali webovú stránku školy, z dôvodu možného obnoveného prezenčného vyučovania na škole po veľkonočných prázdninách. Všetky aktuálne informácie budeme operatívne zverejňovať na webovej stránke školy.

            Ďakujeme za pochopenie.

          • Informácie o vzdelávaní od 22. 3. 2021

          • Na základe rozhodnutia RÚVZ v Trenčíne (vestník vlády č. 49/2021, vyhláška č. 121, § 1), ktoré nadobúda účinnosť 22. 3. 2021, pre okres Nové Mesto nad Váhom sa prezenčné vzdelávanie žiakov špeciálnych  základných škôl a praktických škôl nepovoľuje ani od 22. 3. 2021. Vzdelávanie žiakov bude aj naďalej pokračovať dištančným spôsobom vo všetkých ročníkoch podľa upraveného rozvrhu.

          • Informácie o vzdelávaní od 15. 3. 2021

          • Vzhľadom na rozhodnutie RÚVZ v Trenčíne (vestník vlády č. 41/2021, vyhláška č. 102, § 1), ktoré zostáva platné aj od 15. 3. 2021 pre okres Nové Mesto nad Váhom, sa prezenčné vzdelávanie žiakov špeciálnych  základných škôl a praktických škôl nepovoľuje. Vzdelávanie žiakov bude aj naďalej pokračovať dištančným spôsobom vo všetkých ročníkoch.

          • Informácie o vzdelávaní od 8.3. 2021

          • Na základe vyhlášky vydanej RÚVZ v Trenčíne, vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu v okrese Nové Mesto nad Váhom sa prezenčné vzdelávanie žiakov špeciálnych základných škôl a praktických škôl v týždni od 8. 3. 2021 zakazuje. Vzdelávanie všetkých žiakov školy pokračuje dištančnou formou v zmysle pokynov MŠVVaŠ SR a školy podľa aktuálneho rozvrhu. 

          • Informácia o vzdelávaní od 1. 3. 2021

          • Na základe odporúčania krízového štábu mesta a vyhlášky vydanej RÚVZ v Trenčíne, vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu v okrese Nové Mesto nad Váhom sa prezenčné vzdelávanie žiakov špeciálnych základných škôl a praktických škôl v týždni od 1. 3. 2021 nepovoľuje. Vzdelávanie všetkých žiakov školy pokračuje dištančnou formou v zmysle pokynov MŠVVaŠ SR a školy podľa aktuálneho rozvrhu. 

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje